Houten pallets nodig?

ANKER HOUTEN PALLETS

Uw partner in verkoop van houten pallets, europallets, inkoop, verhuur, reparatie, beheer, aan- en afvoer van houten pallets.

U hecht grote waarde aan uw product. Met houten pallets van de Anker Palletgroep heeft u die zekerheid. En aan de aflevering ervan bij uw klanten. Die aflevering moet op tijd zijn en correct verlopen. Want... afspraak is afspraak!

De kwaliteitsnorm voor onze houten pallets die wij hanteren is nagenoeg uniek te noemen. Daarnaast verlenen wij u een pakket aan diensten waardoor u zich over het onderhoud en de voorraad van uw houten pallets geen zorgen meer hoeft te maken. Om u absolute zekerheid te garanderen is ook het transport volledig in eigen hand.

Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare basis voor uw producten!

Daarom gaat u voor al uw houten pallets of het nu gaat om nieuwe pallets, gebruikte pallets, europallets, gebruikte cp pallets, eenmalige pallets, display pallets, gebruikte gitterboxen naar de Anker Palletgroep.

Uw pallets, onze zorg!

Laatste

Nieuws

 • 31 maart 2020

  Nieuwe koers bij Anker Palletgroep

  PERSBERICHT

  Anker Palletgroep gaat een nieuwe koers varen om de groeiambities gericht vorm te geven. Stephan Kuijken gaat de algemene leiding voeren.

 • 30 maart 2020

  Pallet reparateur (m/v)

  Werk jij graag met je handen?

  Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een enthousiaste palletreparateur die graag met zijn handen werkt en van aanpakken weet.

 • 30 maart 2020

  Machine operator (m/v)

  Werk jij graag met je handen?

  Anker Palletgroep uit Veghel ontvangt, sorteert, repareert en levert lege houten pallets in de Benelux. Voor onze automatische palletsorteermachine zijn wij op zoek naar een operator.

 • 30 maart 2020

  Heftruck chauffeur (m/v) buitenterrein

  Werk jij graag met je handen?

  Je voornaamste taak is het laden en lossen van vrachtwagens met lege pallets. Je bent ervaren ( > 3 jaar) en in staat om veilig op het terrein te manoeuvreren.