Nieuwe koers bij Anker Palletgroep

31 maart 2020

PERBERICHT

Doener Stephan Kuijken aangehaakt

VEGHEL – Anker Palletgroep gaat een nieuwe koers varen om de groeiambities gericht vorm te geven. Stephan Kuijken gaat de algemene leiding voeren. Hij is een gedreven manager met ruime commerciële ervaring en met een heldere visie en commerciële drive. Met de komst van Stephan kunnen we onze groeiambities realiseren en gaan we de Anker Palletgroep naar een hoger niveau tillen.

“We zijn Stephan tegengekomen en al snel was er sprake van een wederzijdse klik. Zijn visie over het leiden van een bedrijf én zijn commerciële drive vormden voor ons de doorslag”, laat grondlegger Harrie van den Anker weten. Stephan zag op zijn beurt veel kansen om de Anker Palletgroep een positieve impuls te geven.

“Er staat een prachtige organisatie met volop groeipotentie. Gemotiveerde en gepassioneerde mensen vormen een hecht team dat gelijkgestemd is en vooruit wil met elkaar en met de Anker Palletgroep. Nu ik de kans krijg hier onderdeel van te zijn grijp ik deze uitdaging met beide handen aan om samen het reeds behaalde succes uit te breiden.”

Na jaren als directielid bij de Baetsen Groep (transport, kraanverhuur, recycling en afvalverwerking) is Stephan de laatste jaren actief voor diverse bedrijven in de infra- en recyclingbranche. Hij is een echte ‘doener’, houdt niet van dikke rapporten en oeverloos praten maar kiest voor actie. Stephan beschikt over een groot netwerk en zijn kracht is het verbinden van partijen om zo nieuwe, commercieel succesvolle samenwerkingen te smeden.

We zijn bijzonder blij met de komst van Stephan in ons team. Hij geeft zelf aan dat hij graag met u in gesprek gaat om zich verder voor te stellen en te praten over de mogelijkheden om u als relatie te ontzorgen op het gebied van pallets. Indien u hier interesse in heeft dan is Stephan Kuijken telefonisch bereikbaar via 06-31639305 of per mail via stephan@ankerpalletgroep.nl.