Over ons

Anker Palletgroep

Onze veelzijdige mensen ondersteunen u aan alle kanten

Een terrein van ruim 25.000 m2 (droog-)opslag, een goed uitgeruste palletwerkplaats, vaklieden met verstand van zaken... Alle factoren die nodig zijn om onze klanten op elk gebied van dienst te kunnen zijn, hebben wij in huis. Zo zijn reparaties snel uitgevoerd, worden partijen pallets probleemloos geconserveerd en krijgen onze klanten ofwel een uitgebreid advies of een snel en duidelijk antwoord op hun vragen.

Uit voorraad leverbaar:meer dan 100.000 houten pallets snel en droog op de plaats van bestemming.

In de hectiek van het werk blijft het tijdig bestellen van pallets weleens achterwege. Bij de Anker Palletgroep begrijpen we dat.

Daarom zullen we er, ook bij een ad-hoc bestelling, alles aan doen om u op tijd te voorzien van de gewenste pallets. Hout, kunststof of karton. Op de juiste plek, in de juiste hoeveelheid. We beschikken over een permanente voorraad  houten pallets van meer dan 100.000 stuk in ruim 125 varianten. Met moderne, efficiënte transportmiddelen kunnen we die vlot op de gewenste locatie afleveren.


Onze professionele dienstverlening biedt u onder meer een haarscherpe analyse aan de hand waarvan een duidelijk klantprofiel wordt aangemaakt.

Dat profiel geeft ons een goed beeld van uw eisen en wensen. Wij kunnen daar onze productie op afstemmen en u zo telkens weer snel en adequaat van dienst zijn. Verder bestaat onze professionele begeleiding uit het geven van advies op maat, deskundige follow-up, ‘Just-In-Time’ leveringen en het personaliseren van pallets. Wilt u over één van deze onderwerpen meer weten? Neem dan snel contact op met ons.